Bewegingsschool -

Bewegingsschool

Bewegingsschool

Wat is onze bewegingsschool.

Kennismaking met voetbal, fun, beweging, uitdagend maar speels: met die kernwoorden kun je het idee achter onze bewegingsschool samenvatten. Op een leuke manier laten we jonge kinderen kennismaken met de voetbalsport. Ze doen dat aan de hand van bal- en bewegingsspelletjes. Er is aandacht voor balgewenning en bewegingscoördinatie. En uiteraard zetten ze hun eerste stappen in het omgaan met andere teamgenootjes.

Voor wie is de bewegingsschool.

Jongens en meisjes van 3,5 en 4 jaar oud zijn hartelijk welkom in onze bewegingsschool. Ze kunnen er ongedwongen kennis maken met de voetbalsport. En omdat niemand op deze jonge leeftijd weet of zijn kind voor de voetbalsport zal kiezen, biedt FCE deze kenninsmaking volledig gratis aan.

Wanneer is er bewegingsschool.

Onze bewegingsschool is opgedeeld in 2 blokken: 8 weken voor de winterstop en 8 weken voor het einde van het seizoen. De sessies in een blok zijn aaneensluitend zodat je kind weet dat er, eens begonnen, elke zaterdag bewegingsschool is op het veld van FCE.

Heb je interesse?

Neem contact op voor een kennismaking en meer informatie met Maarten Callaerts, de begeleider van onze bewegingsschool. Je kunt hem bellen op  0475 50 91 12

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!